Изјави од клиенти

Изјави од клиенти

Возилата на Schmitz Cargobull во секојдневна употреба кај нашите клиенти. Споделување дописи за искуства и описи на примените од клиентите.

Woodside-Haulage

„Квалитетот на изградба од Schmitz Cargobull навистина е без конкуренција... возилата ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и безбедност.“ МАКР ВУДСАЈД, ДИРЕКТОР, WOODSIDE HAULAGE
Повеќе за:Woodside-Haulage

TAE

Шпанската компанија за транспорт и логистика TAE Transport i Serveis integral го збогати својот возен парк со 40 приколки со тврда страна со ладилници S.KO COOL SMART со пакет EXECUTIVE PLUS и со тоа уште еднаш покажа дека може да се потпре на нашите технологија и услуги.
Повеќе за:TAE
TAE

McGregor Logistics

„Нашите возила се носат голема тежина, но ние знаеме дека производите на Schmitz Cargobull се доволно издржливи и трајни, заради што нашиот товар воопшто не се оштетува.“ Кит Ло, извршен директор, McGregor Logistics
Повеќе за:McGregor Logistics

Транспортна компанија Reich

Транспортната компанија Reich набави две специјално опремени приколки со церада како комбинација EcoDuo. Филип Рајх ги користи возилата во Финска.
Повеќе за:Транспортна компанија Reich

Групација Гајгер

Групацијата Гајгер од Оберсдорф тестира прототипови на Schmitz Cargobull. И односите со клиенти започнаа со тест.
Повеќе за:Групација Гајгер
The Geiger Group tests S.KI tipper semi-trailers

HAVI Logistics

Schmitz Cargobull испорача нови приколичари на логистичката фирма HAVI. Компанијата што делува глобално може да се пофали со посебна историја.
Повеќе за:HAVI Logistics
Schmitz Cargobull is supplying new articulated trucks to the logistics provider HAVI.

J.S. Logistics

Сè на едно место - тоа може да биде мотото на партнерството меѓу J.S. Logistics од Киркел во Сар и Schmitz Cargobull.
Повеќе за:J.S. Logistics
Partnership between J.S. Logistics and Schmitz Cargobull

STI Freight Management

STI Freight Management ја користи тековната генерација на полуприколки со тврда страна S.KO COOL и сака да го опреми целиот возен парк со новата технологија Smart Trailer.
Повеќе за:STI Freight Management
STI Freight Management relies on S.KO COOL box body semi-trailers.

Pfenning Logistics Group

Pfenning Logistics Group пренесува товар за продавници за прехранбени продавници со возила од Schmitz Cargobull.

Повеќе за:Pfenning Logistics Group
The Pfenning Logistics Group transports goods in Schmitz Cargobull semi-trailers.