Достојни и иновативни

Достојни и иновативни

За да бидете еден чекор понапред, постојано работиме на интелигентни решенија за вашиот успех.

EcoGeneration

Преиспитување на одржливоста - аеродинамична конструкција за заштеда на гориво до 5% и намалување на емисијата на CO2.
Искусете повеќе
S.CU transport cooling unit

Транспортен ладилник S.CU

Нашите транспортни ладилници се штедливи, лесни и тивки. Исклучиво прецизно управување со температурата, оптимален капацитет за греење и намалени циклуси на одмрзнување се дел од извонредните карактеристики.
Искусете повеќе
The MODULOS chassis offers greater reserves of power

Рам на возило MODULOS

Поцинкуваните и зашрафените делови го прават рамот MODULOS нешто посебно.
Искусете повеќе
Electric cooling unit

Електрично ладење - S.CUe

S.CUe е прототип на електричен транспортен ладилник за S.KO COOL SMART. 100 % моќност без издувни гасови, специјално развиена за градскиот дистрибутивен сообраќај.
Искусете повеќе
Reliable mileage (km) with the ROTOS? axle

Оски ROTOS

Концептот ROTOS има оптимално приспособени компоненти. Оски, лежишта, кочници и дискови за кочење, ублажувачи на удари и воздушно потпирање со врвен квалитет работат совршено.
Искусете повеќе
Ferroplast thermal technology

Изолација на возило FERROPLAST®

Водечката термичка технологија на пазарот е основата на нашите ладилници со тврда страна. Благодарение на металните облоги што не пропуштаат пареа, не влегува пареа во конструкцијата, со што се утврдува носивоста и се зачувува ефикасноста на изолацијата.
Искусете повеќе
The EcoDuo long-distance concept

Ефикасен транспортен концепт EcoDuo

Ефикасен и напреден концепт за долги рути за танспортната индустрија. ССо концептот EcoDuo, Schmitz Cargobull стои зад воведувањето на концептот низ цела Европа, со кој и покрај зголемените волумени во транспортот се намалува емисијата на CO2. Достапната инфраструктура не се оптоварува дополнително и истовремено се задоволуваат стандардите за возила и логистика.
Искусете повеќе
Adjustment of the body to the load volume with the VARIOS body

Конструкција VARIOS

Висински приспособлива конструкција VARIOS за полуприколката со церада S.CS овозможува поедноставна и пофлексибилна диспозиција. Можни се сите висини на петтото тркало и истовремено се зачувува законски пропишаната вкупна висина на возилото.
Искусете повеќе