S.KO EXPRESS

S.KO EXPRESS

Пратките преку интернет, услугите за курирска и експресна испорака или транспортот на скапи електрични уреди се зголемуваат и поставуваат посебни услови. Разните функции на телематиката го поддржуваат транспортот со поголема безбедност на товарот во полуприколката со тврда страна S.KO EXPRESS.
S.KO EXPRESS dry-freighter box body semi-trailer
 • Шасија
 • Шасија
Шасија
MODULOS short chassis for the S.KO box body semi-trailer

Шасија MODULOS

Конструкцијата со тврда страна од FERROPLAST® со термална технологија е самостојна и отпорна на свиткување. Компонентите на рамот MODULOS може поединечно да се заменат благодарение на спојките со завртки. Благодарение на поцинкуваните делови, не се оштетува заштитата од корозија.
Искусете повеќе
Шасија
 • Страница
 • Товарање на кат
 • Заден дел
 • под
 • Покрив
Страница
Folding wall for the S.KO EXPRESS box body semi-trailer

Страна на диплење

Приколка со тврда страна на диплење за пофлексибилно странично товарање или истоварање. Идеална за парцијални товари; останатиот товар останува заштитен од временски влијанија. Исто така, елементите од FERROPLAST® го штитат товарот и овозможуваат добра изолација на возилото.
Искусете повеќе
Товарање на кат
S.KO EXPRESS double-decker box body semi-trailer

Товарање на кат

Со системот за товарање на кат се овозможува пофлексибилна и поголема искористеност на возилото. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови. Идеален за роба што не се товара на кат.
Искусете повеќе
Заден дел
под
Покрив
 • Систем за притисок во гуми
 • за приказ за истрошеност на плочки
 • Трепкави светла за странична сигнализација
 • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Систем за притисок во гуми
за приказ за истрошеност на плочки
Brake pads always in sight

за приказ за истрошеност на плочки

Приказот за истрошеност сигнализира порано, ако треба да се замени плочка на кочница и овозможува поголема безбедност при патниот сообраќај, го намалува времето на неактивност на пат и не предизвикува дополнителни трошоци.
Искусете повеќе
Трепкави светла за странична сигнализација
Side marking lights for enhanced road safety

Светла за странична сигнализација

Трепкавите светла за странична сигнализација (SML) помагаат да се спречат несреќи при вртење. Кога возачот ќе го активира трепкачот, трепкаат и светлата за странична сигнализација на полуприколката и ги информираат соучесниците во сообраќајот за вртењето.
Искусете повеќе
Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Електронски систем за помош при паркирање на рампа

Системот помага при паркирање на товарна рампа. Ако се постави возилото во рикверц, системот го информира возачот со светлосни и звучни сигнали за преостанатото растојание зад возилото. Ако приколката се приближува до рампата, возилото само кочи.
Искусете повеќе
 • Цврстина
 • Точки и средства за врзување
Цврстина
Точки и средства за врзување

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

 • Должина на конструкција13.62m
 • Ширина на конструкција2480mm
 • Висина на конструкција2700mm
 • Места за палети33Евро-палети

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!