S.PL

S.PL

Полуприколката со платформа S.PL е специјализирана за транспорт на градежни и долги материјали. Приколката со платформа е особено наменета за товар отпорен на временски услови.
S.PL flatbed semi-trailer for construction and long materials.
Transport of construction and long materials.
  • Шасија
  • Шасија
Chassis
The MODULOS chassis offers greater reserves of power

Шасија MODULOS

Шасијата MODULOS овозможува поголем резервен капацитет благодарение на поголем линиски товар и оптимална тежина. Поцврст рам на возилото со тркалезни долги носачи направени од едно парче, што се овозможуваат голема стабилност без термичко искривување.
Искусете повеќе
Running gear
Axle lift for better traction

Подизна оска

Кај школките ROTOS, оските може да се опремат со функција за дигање. Подизната оска и помошта при паркирање на рампа ја зголемуваат ефикасноста, безбедноста на возилото и влечната сила и го намалуваат трошењето на гумите.

Искусете повеќе
  • Заден дел
  • под
Rear
Floor
  • Систем за притисок во гуми
  • за приказ за истрошеност на плочки
  • Трепкави светла за странична сигнализација
Систем за притисок во гуми
за приказ за истрошеност на плочки
Brake pads always in sight

за приказ за истрошеност на плочки

Приказот за истрошеност сигнализира порано, ако треба да се замени плочка на кочница и овозможува поголема безбедност при патниот сообраќај, го намалува времето на неактивност на пат и не предизвикува дополнителни трошоци.
Искусете повеќе
Трепкави светла за странична сигнализација
Side marking lights for enhanced road safety

Светла за странична сигнализација

Трепкавите светла за странична сигнализација (SML) помагаат да се спречат несреќи при вртење. Кога возачот ќе го активира трепкачот, трепкаат и светлата за странична сигнализација на полуприколката и ги информираат соучесниците во сообраќајот за вртењето.
Искусете повеќе
  • Цврстина
  • Точки и средства за врзување
  • Нелизгав под
Цврстина
Rear interlocking load securing

Подвижен преден ѕид

Со подвижниот преден ѕид може да се прицврсти товарот одзади. Попречната греда се фиксира во дупчињата за врзување и може да се постави по должина на возилото.
Искусете повеќе
Lashing points and aids
S.PL

Дупчиња за врзување по должина

Дупчињата за врзување по должина на надворешната рамка овозможуваат флексибилна примена на ремените со куки. Може да се користат сите вообичаени куки за прицврстување товар.
Искусете повеќе
Нелизгав под
Non-slip floor increases the safety of goods and prevents slipping

Нелизгав под

Со сертифицираниот нелизгав под со црна пластична облога се овозможува поедноставно прицврстување на товарот. Товарот стои поцврсто и без употреба на престилки против лизгање.
Искусете повеќе

Service contracts

The right service contract gives you full control over the costs and we make sure that you stay mobile!
Повеќе за:Service contracts
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Telematics

TrailerConnect® telematics provides you with all the information you need on your trailers.
Повеќе за:Telematics
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Financing

We can provide you with an individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.
Повеќе за:Financing
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!