S.PR BAU

S.PR BAU

Отворената полуприколка S.PR BAU е особено наменета за товар отпорен на временски услови. Со засилена шасија и страници што може да се извадат, цврстата отворена приколка може оптимално да се применува при сообраќај на градилиште.
S.PR BAU platform semi-trailer for construction site transport
  • Шасија
  • Шасија
Chassis

Шасија MODULOS

Шасијата MODULOS овозможува поголем резервен капацитет благодарение на поголем линиски товар и оптимална тежина. Поцврст рам на возилото со тркалезни долги носачи направени од едно парче, што се овозможуваат голема стабилност без термичко искривување.
Искусете повеќе
Running gear

Lifting axle

The axles of ROTOS® running gear can optionally be equipped with a lifting function. The axle lift and starting aid increase efficiency, driving safety and traction, reducing tyre wear.

Искусете повеќе
  • Страница
  • Заден дел
  • под
Страница

Странични ѕидови

Во зависност од транспортната задача, возилото може да се опреми со страничен ѕид од 820 или 1020 mm.
Искусете повеќе
Rear
Floor
  • Систем за притисок во гуми
  • за приказ за истрошеност на плочки
  • Трепкави светла за странична сигнализација
Pressure monitoring system
Brake pad wear indicator

Brake pad wear indicator

The wear display signals at an early stage when a brake pad needs replacement, ensuring greater safety in road traffic and avoiding downtime and high consequential costs.
Искусете повеќе
Flashing side marking lights

Светла за странична сигнализација

Трепкавите светла за странична сигнализација (SML) помагаат да се спречат несреќи при вртење. Кога возачот ќе го активира трепкачот, трепкаат и светлата за странична сигнализација на полуприколката и ги информираат соучесниците во сообраќајот за вртењето.
Искусете повеќе
  • Точки и средства за врзување
Lashing points and aids

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за: Договори за услуги

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за: Телематика

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за: Финансирање

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!