W.KO COOL

W.KO COOL

Менливите приколки со тврда страна W.KO COOL се идеално решение за транспорт на ладна и свежа роба. Брзото менување го намалува времето на чекање, а возилото брзо се враќа на патот. Функциите на TrailerConnect® овозможуваат постојано документирање на транспортот со ладилници.
W.KO COOL swap bodies are efficient and save time when loading and unloading.
Simple and fast loading of food
  • Заден дел
  • под
  • Осветлување
  • Специјална опрема
Заден дел
Floor
Side wall
Специјална опрема
Reinforced roof panels for meat transport.

Превоз на месо

Покривот и страничните ѕидови на изолираната приколка FERROPLAST® се специјално засилени. Достапен е европски систем за закачување месо.
Искусете повеќе
  • Ладилник
  • Опрема MultiTemp
  • Завеса
Ладилник
Опрема MultiTemp
Завеса
Strip curtain for the M.KO truck box body

Завеса

Променливите и надолжно подвижните заштитни церади овозможуваат поголема безбедност на товарот и истовремено заштедуваат енергија, затоа што при парцијални товари не се нарушува температурата кога се отвораат вратите.
Искусете повеќе
  • Точки и средства за врзување
Lashing points and aids

Сертификати

Umfassende Zertifizierungen für Ihre Sicherheit im Transportalltag.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!