Z.KO COOL

Z.KO COOL

Приколката со тврда страна со централна оска Z.KO COOL е совршено надополнување на моторното возило со тврда страна M.KO COOL за дистрибутивен транспорт со соодветна температура. Со функцијата за товарање со мост заштедувате простор и време на рампата во магацинот, затоа што возилото може да се истовара одеднаш.
Reliable distribution transport with the Z.KO COOL central axle trailer.
 • Шасија
Running gear
Outstanding driving characteristics, thanks to standard Multi-Ride-Height air suspension

ROTOS

Беспрекорни возни карактеристики благодарение на сериска MRH-пневматска амортизација (Multi-Ride-Height (повеќестепена возна висина)). Поради иновативниот систем за вентилација се создава помалку топлина и плочките на кочниците издржуваат подолго.
Искусете повеќе
 • Товарање на кат
 • Опрема за товарање со мост
 • Заден дел
 • под
 • Осветлување
Interior
High loading volume with the double-decker system.

Товарање на кат

Флексибилна и поголема искористеност на возилото благодарение на системот за товарање на кат. Идеален за роба што не се товара на кат. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови.
Искусете повеќе
Опрема за товарање со мост
Rear
Floor
Side wall
Exterior lighting provides for the safety of the truck and other road users.

Надворешно осветлување

Светлосната сигнализација и предното и задното осветлување на возилото се пропишани законски. Како дополнителна опција може да се добијат и задни и предни светла и предупредувачко светло за задната товарна рампа.
Искусете повеќе
 • Ладилник
 • Распределба на воздухот
 • Опрема MultiTemp
 • Завеса
Ладилник
Efficient cooling with a brand-name underfloor cooling unit.

Ладилник под подот

Ладилникот под подот е моќна алтернатива на ѕидните уреди. Целосна искористеност на просторот во нископоврзаната приколка со централна оска, ако на предниот ѕид нема место за ладилник.
Искусете повеќе
Распределба на воздухот
M.KO truck box body circulation wall

Ѕид за циркулација на воздух

Ѕидот за циркулација на воздухот овозможува постојана циркулација на воздухот. Предниот ѕид и ладилникот се заштитени од оштетување со помош на дистанцери и граничници за запирање палети. Дополнителната вртлива верзија овозможува брзо чистење.
Искусете повеќе
Опрема MultiTemp
Завеса
Strip curtain for the M.KO truck box body

Завеса

Променливите и надолжно подвижните заштитни церади овозможуваат поголема безбедност на товарот и истовремено заштедуваат енергија, затоа што при парцијални товари не се нарушува температурата кога се отвораат вратите.
Искусете повеќе
 • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Electronic ramp approach aid
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Електронски систем за помош при паркирање на рампа

Системот помага при паркирање на товарна рампа. Ако се постави возилото во рикверц, системот го информира возачот со светлосни и звучни сигнали за преостанатото растојание зад возилото. Ако приколката се приближува до рампата, возилото само кочи.
Искусете повеќе
 • Цврстина
 • Точки и средства за врзување
Цврстина
Lashing points and aids

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!