Paketi SMART PLUS

Paketi SMART PLUS

Kombinacija inovativne opreme, sistema telematike TrailerConnect® i raznih servisnih ponuda.
Die Smart Plus Pakete bei Schmitz Cargobull
The SMART PLUS package for S.CS curtainsider semi-trailers.

S.CS SMART PLUS

Paket SMART PLUS za sve aktuelne poluprikolice sa ceradom objedinjuje opremu sa ponudom sveobuhvatnog servisa i telematiku za prikolice –na zahtev uz finansiranje. Standardni modeli kao poluprikolica sa ceradom S.CS UNIVERSAL SMART PLUS su u zavisnosti od konfiguracije veoma kratko raspoloživi.
Saznajte više
The SMART PLUS package for the S.KI tipper semi-trailer.

S.KI SMART PLUS

Zahvaljujući serijskoj opremi u kombinaciji sa sveobuhvatnim servisima preduzeća Schmitz Cargobull, kiper poluprikolice S.KI sa paketom SMART PLUS savršeno su rešenje za vaše transportne zahteve. Na zahtev možete da dobijete i individualno finansiranje od stručnjaka iz branše.
Saznajte više
The SMART PLUS package for the S.KO COOL SMART box body semi-trailer.

S.KO COOL SMART EXECUTIVE PLUS

Visokokvalitetni paket opreme EXECUTIVE PLUS čini poluprikolicu kofer S.KO COOL SMART kompletnim i efikasnim transportnim rešenjem. Putem raznih servisa sistema telematikeTrailerConnect® držite vozilo i troškove rada u svakom trenutku na oku.
Saznajte više
The SMART PLUS package for the S.KO EXPRESS box body semi-trailer.

S.KO EXPRESS SMART PLUS

Objedinjuje visokokvalitetnu opremu i mnoštvo servisnih usluga. Kompletno rešenje za transport bezbednosno kritičnog tovara povećava ekonomičnost zahvaljujući niskim ukupnim troškovima vlasništva uz potpunu kontrolu troškova, optimizovanu raspoloživost i veće očuvanje vrednosti tokom veka trajanja vozila.
Saznajte više