S.KO COOL

S.KO COOL

Полуприколката со тврда страна S.KO COOL ги исполнува комплексните услови на фармацевтската индустрија и е оптимална за транспорт на лекови. Со функциите на телематиката TrailerConnect® можете да ја контролирате безбедноста на товарот и да реагирате во секое време.
Box body semi-trailer S.KO COOL SMART
S.KO COOL box body semi-trailer being used
 • Шасија
 • Шасија
Шасија
MODULOS short chassis for the S.KO box body semi-trailer

Шасија MODULOS

Конструкцијата со тврда страна од FERROPLAST® со термална технологија е самостојна и отпорна на свиткување. Компонентите на рамот MODULOS може поединечно да се заменат благодарение на спојките со завртки. Благодарение на поцинкуваните делови, не се оштетува заштитата од корозија.
Искусете повеќе
Шасија
Axle lift for better traction

Подизна оска

Кај школките ROTOS, оските може да се опремат со функција за дигање. Подизната оска и помошта при паркирање на рампа ја зголемуваат ефикасноста, безбедноста на возилото и влечната сила и го намалуваат трошењето на гумите.

Искусете повеќе
 • Товарање на кат
 • Заден дел
 • под
 • Покрив
Товарање на кат
Loading volume with the double-decker system for the S.KO box body semi-trailer

Товарање на кат

Флексибилна и поголема искористеност на возилото благодарение на системот за товарање на кат. Идеален за роба што не се товара на кат. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови.
Искусете повеќе
Заден дел
под
Покрив
S.KO box body semi-trailer Ferroplast roof

Кров FERROPLAST®

Стандардниот кров со изолација од FERROPLAST® може да се добие кај разни изведби и овозможува особено голема енергетска ефикасноста и исклучителна изолација.
Искусете повеќе
 • Опрема MultiTemp
 • Ладилник
Опрема MultiTemp
Ладилник
MonoTemp and MultiTemp version of the S.CU transport cooling unit

Транспортен ладилник S.CU

Транспортниот ладилник S.CU во изведба MonoTemp и MultiTemp овозможува оптимална економичност. Прецизни управување со температурата благодарение на фината контрола, ниската потрошувачка на гориво и долгите интервали за одржување.
Искусете повеќе
 • Систем за затворање на вратата и систем за контакт на вратата
Систем за затворање на вратата и систем за контакт на вратата
Protection from unauthorised access with control via the TrailerConnect® portal

Систем за затворање на вратата и систем за контакт на вратата

Сензорот за врати забележува дали задните врати се отворени или затворени. Со помош на системот за затворање врати, задните врати може да се заклучуваат и отклучуваат далечински преку порталот TrailerConnect® или преку апликацијата beSmart.
Искусете повеќе
 • Цврстина
Цврстина

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

 • Должина на конструкција13.4 / 14.7 / 16.8m
 • Ширина на конструкција2.460 или 2.490mm
 • Висина на конструкција*2.350 - 3.050mm
 • Места за палети33 / 36 / 41Евро-палети
* според правните услови и поединечната спецификација на возилото.

Service contracts

The right service contract gives you full control over the costs and we make sure that you stay mobile!
Повеќе за:Service contracts
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Telematics

TrailerConnect® telematics provides you with all the information you need on your trailers.
Повеќе за:Telematics
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Financing

We can provide you with an individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.
Повеќе за:Financing
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!