Servis podataka za Telematiku

Servis podataka za Telematiku

Pomoću sistema telematike TrailerConnect® dobijate sve potrebne informacije o svojim vozilima. Visokokvalitetne tehničke komponente i senzori registruju podatke vaše prikolice i šalju ih u telematski centar podataka.
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Prednosti

Putem portala TrailerConnect® imate status vaše prikolice i tovara u svakom trenutku na oku. Detaljna vizualizacija svih podataka, događaja, poruka ili informacija o lokaciji koje se takođe mogu filtrirati po potrebi. Postoji mogućnost izdavanja izveštaja u PDF ili Excel formatu.

 • Status prikolice i utovara uvek na oku
 • Funkcije flltriranja za individualno prilagođene prikaze
 • Uz samo nekoliko klikova do željene analize
 • Pregledna istorija događaja, temperatura i pozicija
 • Jednostavan izvoz podataka
 • Izbor perioda analize
 • Bez zastoja vozila zahvaljujući upozoravanju
 • Dokumentacija tehničkih događaja i informacije o otklanjanju problema
 • Konsolidacija telemaskih podataka različitih proizvođača

Visoka fleksibilnost

Izvoz podataka: Prosleđivanje telematskih informacija iz portala TrailerConnect® preko API interfejsa na druge softverske sisteme koje koristite u svom preduzeću.
Uvoz podataka: Uvezivanje telematskih podataka drugih proizvođača u portal TrailerConnect® putem generičkog ulaznog interfejsa.
Statement by Olaf Duden
Transformacija kompletne logističke branše napreduje brzim tempom. U ovome trenutku imati pravog partnera, naročito u oblasti telematike, je elementarno.
Olaf Duden, rukovodilac flote u preduzeću EURO-Leasing GmbH
Statement by Katja Seifert
Naša težnja je da obezbedimo sigurnost i mogućnost praćenja proizvoda. To postižemo kroz prenos podataka o temperaturi i poziciji u realnom vremenu.
Katja Seifert, Odeljenje za upravljanje voznim parkom i osiguranje u špediciji Kaiser & Schmoll
Philipp Wegm?ller
Kod intermodalnog transporta kvarljive robe neophodno je uvek znati gde se nalaze naša vozila kako bismo mogli garantovati pridržavanje rashladnog lanca.
Philipp Wegmüller, predsedavajući Upravnog odbora preduzeća railCare AG
Statement by Gert Kautetzky
Sertifikovani izveštaji o temperaturama kao i pažljivo osmišljeno upravljanje alarmima i temperaturama su veoma važni za transport farmaceutskih proizvoda.
Gert Kautetzky, špedicija Kautetzky
Statement by Sascha Kost
Putem Geofence tački se obaveštavamo o tome kad je prikolica stigla na neku lokaciju kako bismo neophodne popravke i održavanja mogli da planiramo unapred.
Sascha Kost, Odeljenje za upravljanje voznim parkom u preduzeću Transporte Jankowski
Statement by Ronja Assmann
U novom portalu telematike 2.0 imamo pregledan, direktan pristup svim informacijama o našim vozilima – po potrebi takođe i mobilno na pametnom telefonu ili tabletu.
Ronja Assmann, Odeljenje za upravljanje voznim parkom u preduzeću Assmann Logistik GmbH

Aplikacija beUpToDate portala TrailerConnect®

beUpToDate – za komfornu i jednostavnu kontrolu flote vozila putem pametnog telefona. Aplikacija beUpToDate vam u realnom vremenu pruža pregled o najvažnijim podacima vaše flote i prikazuje položaj vaših prikolica na karti flote.

Naš tarifni model

Mnoštvo mogućnosti, po meri za vaše preduzeće

Naše tarifne modele možete sasvim fleksibilno da izaberete prema svojim potrebama. Pomoću modula „TrailerConnect Info“ dobijate informacije o kontroli vašeg voznog parka. Putem modula „TrailerConnect Control“ imate pouzdan sistem za upravljanje važnim funkcijama u vašim vozilima. Svi podaci čuvaju se 12 meseci, na zahtev i duže. Uz naša tri dodatna modula imate potpunu transparentnost u pogledu vaše flote i pripremljeni ste za sve zahteve svakodnevnog transporta.
 • Zašto je sistem telematike TrailerConnect® predstavlja naročito kod poluprikolice S.KO Cool Smart inovativnu opremu?
  Zato što telematika u prikolici pomaže da se mnogi procesi kontrole i upravljanja vozila i tovara efikasnije i transparentnije odvijaju i na taj način dozvoljava znatnu optimizaciju.
 • Koje prednosti mi nudi sistem OEM?
  Sve komponente u prikolici su optimalno međusobno umrežene, usklađene i profesionalno instalirane prema standardima iz automobilske industrije. Na taj način stvara se visok kvalitet i maksimalna raspoloživost sistema.
 • Osim podataka o poziciji –šta treba telematika za prikolice da bude još u stanju?
  Pored podataka o poziciji, telematika za prikolice bi trebala da nudi inteligentno umrežavanje i brzu dijagnostiku svih komponenti prikolice kao i bezbedno, integrisano upravljanje temperaturom. Pomoću pravog sistema telematike mogu se optimizovati procesi kao i povećati transportna bezbednost.

+381 11 377 4630

Stupite u kontakt s nama

Da biste stupili u kontakt s odgovarajućim prodajnim predstavnikom, pošaljite nam poruku sa svojim pitanjem i potom možemo započeti razgovor!